Medic de la Spitalul Municipal din Tecuci, prins în flagrant în timp ce lua şpagă 500 de lei

* El i-a cerut unei paciente o “atenţie” pentru a o scuti de taxa de spitalizare *

Lucrătorii din cadrul Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant un medic din cadrul Spitalului Municipal din Tecuci în timp ce a primit cu titlu de mită suma de 500 lei de la o persoană denunțătoare. În schimbul banilor, medicul i-a promis că nu va plăti taxele aferente perioadei în care a fost spitalizată.

Fapta a fost sesizată în jurul orei 09:30 la Linia Telverde Anticorupție 0800.806.806, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu maximă operativitate la numai trei ore de la efectuarea apelului telefonic.

Din cercetări a rezultat faptul că medicul i-a precizat denunțătoarei că suma de bani solicitată reprezintă o “atenție” pentru mențiunile pe care le-a făcut în fișa de internare și în baza cărora aceasta nu va fi nevoită să plătească taxa de spitalizare.

Medicul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati