Drăgăniţa Gogoi

Medic militar acuzat că i-a taiat vezica unei paciente

• victima acuză şi faptul că medicii i-au cerut mită

Drăgăniţa Gogoi

Drăgăniţa Gogoi

O gălăţeancă acuză un medic din cadrul Spitalului Militar Galaţi că a nenorocit-o pe viaţă. Femeia susţine că medicul i-a greşit operaţia de fibrom şi i-a tăiat vezica urinară. Gălăţeanca se plânge că de atunci a rămas fără serviciul pe care-l avea în Sicilia, unde era îngrijitoare, iar acum ea este cea care are nevoie de îngrijire. Femeia a făcut plângere către Parchet şi la Colegiul Medicilor .
Drăgăniţa Gogoi susţine că atât medicii din Sicilia care au consultat-o, cât şi cei din Spitalul Militar din Bucuresti, i-au confirmat că specialistul care a operat-o la Spitalul Militar din Galaţi poate fi acuzat de culpă medicală. “Am fost la camera de gardă din Sicilia, după operaţie. Mi s-a spus ca mi-au greşit operaţia aici în Romania. Şi la Bucureşti mi-au spus ca mi-au greşit operaţia. Stau cu sonda şi pampers şi nu mai pot lucra”, a declarat Gogoi. Mai mult, pacienta din Galati sustine ca la Spitalul Militar din Bucuresti a fost nevoita sa dea şpaga: “Am dat 2000 de lei din care doar 400 erau pentru biopsie, restul pentru şpagă”.
Drăgăniţa Gogoi speră că, în urma mediatizării cazului său, se va găsi un medic dispus să o opereze gratuit. Altfel, pentru a se putea însănătoşi, ar avea nevoie de suma de 4000 de euro, contravaloarea intervenţiei chirurgicale la o clinică privată din Spania.
Femeia a depus plângere la Parchet şi la Colegiul Medicilor. De asemenea, conducerea Spitalului Militar s-a autosesizat. ,,Noi nu am primit nicio sesizare oficial, dar ne-am autosesizat acum. Nu am primit nicio altă hârtie oficială, dar vom pune la dispoziţie toate datele organelor de anchetă”, a declarat Gabriel Cojocaru, director administrativ al Spitalului Militar Galaţi.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a înregistrat plângerea şi a trimis-o poliţiei care face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Vom reveni.

1387 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati