Microbuz răsturnat aproape de intrarea în localitatea brăileană Albina

* Şoferul microbuzului a vrut să întoarcă pe lângă separatoarele de sens, însă a fost lovit în plin de un Cielo care circula în aceeaşi direcţie *

Neatenția la volan era la un pas să provoace o tragedie pe DE 584, în apropiere de intrarea în localitatea brăileană Albina. Şoferul de 56 de ani al unui microbuz ce se deplasa dinspre municipiul Brăila spre Albina a vrut să întoarcă vehiculul imediat după ce se termină separatoarele de sens, însă a fost lovit în plin, din spate, de un Cielo care circula pe același sens de mers.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar autoturismul Cielo a fost avariat grav. Din fericire, șoferul microbuzului a scăpat fără nicio zgârietură. În Cielo se afla un cuplu cu un copil mic, în vârstă de 4 ani. Acesta se afla, regulamentar, în scaunul pentru copii, pe bancheta din spate şi a scăpat fără nicio rană, dar s-a speriat foarte tare. La fel și mama lui, care, de asemenea, purta centura de siguranță. Singurul ușor rănit a fost tatăl, în vârstă de 44 de ani, care s-a lovit la cap. Cu toții au fost transportați la spital, pentru mai multă siguranță.

Traficul în zonă a fost blocat timp ce câteva zeci de minute. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Acesta este încă unul dintr-un lung șir de accidente produse în același fel după montarea separatoarelor de sens, în cursul lunii trecute, de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

6021 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati