Mii de gălățeni au participat la Summer Parade, în cadrul Zilelor Dunării 2018

* Care alegorice, sportivi, dansatori, actori, motocicliști, personaje de desene animate și mulți alții au trecut prin centrul orașului, până la Grădina Publică *

Summer Parade, cel mai așteptat eveniment din seria celor care marchează Zilele Dunării la Galați, a strâns mii de oameni pe străzile din centrul orașului și în Grădina Publică. Sportivi, dansatori, motocicliști, actori, membri ai cluburilor  de arte marțiale, air soft, off-road, Crucea Roșie, rromi în costume colorate, personaje din desene animate sau simpli privitori au dansat, au privit și s-au distrat la Summer Parade, cel mai mare eveniment dintre cele care plasează în aceste zile Galațiul drept capitala dunăreană a României.

De la căpcăuni la Minnie și Mickey Mouse, copiii din Galați sau alte orașe au avut cu cine să facă poze sau ce să admire. ,,Nu am mai văzut așa o paradă la noi în oraș, doar la Constanța ce am mai văzut”, spunea o privitoare care făcea și poze.

Carele alegorice și miile de oameni  au trecut prin tot centrul orașului, circulația fiind închisă în zonă. Numărul participanților a fost mult mai mare decât anul trecut. ,,Galațiul marchează un moment unic în România, Zilele Dunării,  Galați – port deschis, Galați – capitala dunăreană a României. Este multă lume, care alegorice, muzică și toată lumea se distrează”, a spus Sandu Traian, organizator.

S-au încins hore de-a lungul întregului traseu, dar s-a dansat și pe ritmuri mai noi. După ce au străbătut tot orașul, petrecerea a continuat în Grădina Publică până seara târziu.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati