”Minte-mă frumos în Centrul Vechi”. Premieră de gală la Brăila

* Echipa de actori îi așteaptă pe spectatori marți, de la 19.30, la Cinema City Brăila * În film este distribuit și actorul brăilean Emilian Oprea *

minte-ma-frumos-in-centrul-vechi

Lansată în cinematografele din România pe 1 aprilie, cea mai recentă comedie românească rulează și la Brăila, la Cinema City, iar marți, 5 aprilie, echipa filmului vine aici pentru o întâlnire cu publicul din Galați și Brăila. Astfel, spectatorii care își vor achiziționa bilete pentru proiecția de la ora 19,30 vor avea ocazia să-i cunoască pe actorii Marius Damian, Antoaneta Zaharia, George Piștereanu, Codin Maticiuc și pe regizorul Iura Luncașu.

Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului precum Coca Bloos, Adriana Trandafir, George Pişteranu și Emilian Oprea, actorul Teatrului Maria Filotti din Brăila. Alături de ei apar și vedete tv precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

Filmul este o continuare a lung metrajului ”Minte-mă frumos” (2012) și are în centru cinci tineri actori care pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi, se arată în sinopsisul filmului, prezentat într-un comunicat de presă.

Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult. Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în «Minte-mă frumos». Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de așteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul”, se mai arată în comunicat.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati