Moarte suspectă la Făurei, de 1 Decembrie

* Poliţia a deschis dosar penal şi aşteaptă concluziile medicilor legişti *

Un bărbat de 58 de ani a murit în locuința fiului său, deși nu era cunoscut cu antecedente medicale. Paul Sterea avea 58 de ani și a petrecut ziua de 1 Decembrie împreună cu fiul său și familia acestuia. Cei doi bărbați au băut mult și, la un moment dat, la ora 17.09, la 112 a sosit un apel de la locuința lui Stelică Sterea, prin care se anunța că bărbatul mai în vârstă e inconștient. Echipajul de salvare sosit la fața locului l-a găsit pe bărbat în stop cardiorespirator și, deși s-au efectuat manevre de resuscitare vreme de 50 de minute, a fost nevoit să declare decesul acestuia.

Pentru că bătrânul nu avea antecedente medicale și decesul lui avea o urmă de suspiciune, echipajul a anunțat Poliția și Medicină Legală. În cauză, Poliția a deschis dosar penal. Trupul bărbatului a fost ridicat de Medicină Legală, în vederea autopsierii.

Vecinii spun că joi nu au auzit niciun fel de ceartă între cei doi bărbați, asta deși bărbatul mai în vârstă era mai recalcitrant. La sosirea Medicinei Legale, fiul victimei era încă în stare de ebrietate. Autopsia este cea care va releva cauza morții și va face lumină în acest caz.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati