Moarte suspectă pe linia ferată de lângă Dudești: Un tânăr a fost lovit de un tren de marfă

* Un tânăr de 23 de ani din Constanța a fost spulberat de un marfar care l-a surprins în timp ce stătea pe una dintre liniile ferate dintre Dudești și Cireşu *

Moarte suspectă, în noaptea de miercuri spre joi, la câțiva kilometri de localitatea brăileană Dudești. Un tânăr de 23 de ani din Constanța a fost lovit de tren, fiind surprins de un marfar pe linia de cale ferată. Este neclar dacă tânărul a încercat să se sinucidă sau a fost surprins de tren, în contextul în care lângă el a fost găsită o sticlă de vin aproape golită.

În plus, anchetatorii au descoperit că, înainte de a fi lovit de tren, acesta așezase un morman de pietre, înalt de aproximativ jumătate de metru, pe linia paralelă cu cea pe care i-a fost găsit trupul. Una dintre impoteze este că, băut, tânărul ar fi încercat să deraieze trenul, însă, neștiind pe care dintre linii va veni marfarul, a ridicat barajul de pietre pe una, iar el a așteptat trenul pe cealaltă linie, pe care, de altfel, a şi venit trenul.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală. Joi, după efectuarea autopsiei, trupul tânărului va fi preluat de familie și dus în orașul natal, Constanța.

2898 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati