Moş Crăciun a venit deja la Galaţi. El le va împărţi daruri copiilor zilnic, până pe 23 decembrie

* Cei mici pot întâlni Moşul în fiecare seară în orăşelul de Crăciun special amenajat în centru *

Sute de copii şi părinţi au aşteptat, vineri seară, la Galaţi, întâlnirea cu Moş Crăciun. Moşul a sosit cu o caleaşcă, alături de crăciuniţe şi elfi, în orășelul special amenajat de autorităţile locale pe aleea pietonală de la blocurile P din centrul oraşului. Copiii s-au plimbat prin orășelul lui Moş Crăciun, dar când au ajuns la scenă, acolo unde Moşul urma să împartă daruri, nerăbdarea celor mici, dar și a celor mari a atins cote maxime.  Părinţii şi bunicii îşi îndemnau copiii şi nepoţii să urce cât mai repede pe scenă, chiar dacă oamenii de ordine şi organizatorii făceau apeluri repetate să nu se înghesuie lumea. Micuţii l-au luat practic cu asalt pe Moș Crăciun şi până şi oamenii de pază păreau depăşiţi.

Chiar dacă a fost mare înghesuială, copiii care au primit pungi cu dulciuri au fost mulţumiţi, la fel şi părinţii, chit că unii se plângeau de înghesuială.

Moş Crăciun va sta în orăşelul construit special pentru el și le va împărți cadouri copiilor în fiecare seară,  până pe 23 decembrie.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati