Muzeul de Științe ale Naturii a fost neîncăpator pentru miile de vizitatori care i-au călcat pragul în Noaptea Muzeelor

* Muzeul Iluziilor, acvariile şi Planetariul au atras vizitatorii ca un magnet *

Iluziile, dintre care cele mai căutate au fost un pat de fachir şi oglinzile “magice”, alături de peștii piranha ori mult îndrăgitul Nemo au fost punctele de atracție care, în Noaptea Muzeelor, au adus un număr record de vizitatori, peste 7.000, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Galați.

“Sunt peste 7.000 de vizitatori, eu zic că e un record pentru noi. Încercăm în fiecare an să îi atragem cu expoziții noi. Din păcate, nu s-au putut face explorări ale cerului în cadrul Observatorului Astronomic din pricina vremii, dar s-au putut viziona filme la Planetariu”, a spus Mădălin Șerban, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Muzeul Iluziilor optice, cu oglinzile care deformau imaginea, pat din cuie “pentru fachiri” sau cutii magice ce lăsau doar capul la iveală, a fost printre zonele cele mai vizitate. Nici expoziția de acvacultură, cu sute de specii de peșți, nu a fost uitată. Gălățenii au mai putut vizita expoziții de minerale, altele dedicate Patrimoniului sau vieții animalelor.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati