UPDATE: Coletul “suspect” de la fostul magazin Billa, plin cu borcane cu gem şi carne alterată

* Poliţiştii încearcă să afle cine a abandonat coletul acolo, stârnind panică *

Un colet plin cu borcane de gem și carne stricată a blocat circulația și a pus în alertă pirotehniștii Poliției gălățene plus că a strâns lume ca la circ. Asta după ce un cetățean semnalase prezența unui colet suspect abandonat  în fața fostului supermarket Penny XXL, acum închis, de pe bulevardul Oțelarilor.

Coletul  se afla depus în zona verde de lângă parcare, chiar sub un coș de gunoi stradal. Nu se știa ce conține, așa că s-a luat în calcul chiar și o potențială amenințare cu bombă. S-a blocat circulația și s-a intervenit cu maximă precauție și cu câine polițist numai pentru a se descoperi că în colet erau alimente stricate, iar pe colet era o adresă de Italia.

Polițiștii încearcă să identifice persoana responsabilă care a abandonat coletul cu alimente alterate, chiar dacă pubele de gunoi erau chiar peste drum.


Colet suspect la fostul magazin Billa din Cartierul Dunărea, spaţiu care a găzduit şi un supermarket Penny XXL. Este posibil să fie vorba de o ameninţare. Poliţia a încercuit zona.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati