Nicolae Marin: Invit oamenii de calitate din PSD să vină în Pro Romania

Senatorul Nicolae Marin, președinte executiv al Pro România, filiala Galați a lansat o invitație către foștii colegi din PSD Galați să se alăture partidului Pro România.

Marin a declarat la emisiunea „Deschide Lumea” de pe postul de televiziunea Realitatea TV Galați-Brăila că ușa partidului său este deschisă pentru toți acei social-democrați care s-au regăsit în mesajele pe care el le-a transmis înainte de a părăsi PSD.

„Discut în fiecare zi cu cei care sunt interesati sa vorbească cu mine. Da, aștept foști colegi de-ai mei… îi aștept alături de mine (…). Cei care m-au înțeles și s-au regăsit în mesajele mele și în intenția de a schimba ceva în interiorul PSD-ului, vor fi primiți în Pro Romania (…). Îi aștept cu drag. Este o invitație pe care o lansez pentru că sunt oameni de calitate, iar PSD se bucură de oameni foarte pregătiți pe toate palierele”, a declarat Nicolae Marin.

Senatorul Nicolae Marin a părăsit PSD în vara acestui an și s-a înscris în filiala gălățeană a partidului Pro România, unde ocupă funcția de președinte executiv.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati