Nicolae Marin (PRO România): Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat

Eșecul PSD la alegerile prezidențiale a generat deja reacții politice. Senatorul Nicolae Marin dela Pro România, fost membru PSD, este de părere că o unificare a stângii politice înainte de reforma PSD este inoportună.

După cinci luni din momentul în care am cerut ca atât la nivel local cât și la nivel central să se înțeleagă mesajul dat de cetățeni la alegerile europarlamentare, moment în care am fost pus la zid, ideea alăturării proiectului Pro România de un PSD nereformat sau care își readuce în funcții de decizie oameni ca Gabriel Oprea, Marian Oprișan sau Dan Nica este sinucidere curată”, susține senatorul Nicolae Marin într-un comunicat de presă.

Parlamentarul mai spune că refuză să participe la o astfel de construcție în cazul în care în linia întâi în PSD se vor regăsi oameni care l-au condamnat pentru o opinie care acum se dovedește că s-a adeverit.

Eu refuz să particip la proiectul de unificare a stângii cu un PSD condus de aceeași lideri veșnici care cu 5 luni în urmă mă alungau și mă criticau pentru simplul motiv că aveam curajul să spun public că partidul trebuie reformat și că unii dintre ei trebuie să facă pasul în spate! Atunci am avut dreptate când am spus că PSD merge pe un drum greșit! Acum nu schimbăm nimic dacă ne gândim că stânga se va întări cu Oprea, Nica sau Oprișan”, a mai spus Marin.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati