Nimeni nu are vreo explicaţie pentru bubuitura care s-a auzit în Galaţi şi Brăila

* O variantă vehiculată pe internet ar fi un bang sonic produs de un avion de vânătoare, însă nimeni nu a confirmat oficial această ipoteză *

O bubuitură puternică a panicat locuitorii orașului Galați în această după-amiază. A fost resimțită peste tot ca și cum ar fi avut loc o explozie, așa că toată lumea s-a gândit că așa ceva a şi fost. Rând pe rând, însă, atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cât și Ambulanța, SMURD, combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi și Garnizoana au negat că ar fi avut loc vreo explozie. Mai mult, pe 112 nu s-a primit nici un apel. Bubuitura a zgâlțâit geamuri și a pornit alarmele mașinilor, dar nu a provocat nici un atac de panică. S-a auzit în Galați, în comunele apropiate, dar și în Brăila.

O posibilă explicație, vehiculată mult în spaţiul virtual, ar fi un bang sonic produs de un avion de vânătoare și, cum la Fetești sunt astfel de exerciții cu avioane F16, s-ar putea să se fi întâmplat așa ceva. Nimeni, însă, nu a confirmat oficial această ipoteză.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati