Noul prefect de Brăila a fost învestit în funcție

* George Adrian Paladi are 38 de ani, iar numirea sa a stârnit numeroase controverse deoarece este finul actualului premier, Mihai Tudose *

Astăzi a avut loc la Prefectură învestirea în funcția de prefect a lui George Adrian Paladi, după ce fostul prefect, Mădălina Cochino, a fost eliberată din funcție şi s-a întors la vechiul post, din cadrul Primăriei Brăila. Învestirea lui Paladi s-a făcut în prezenţa secretarului de stat Mihai Dan Chirică.

“Este o mare onoare pentru mine și, în egală măsură, o provocare și o imensă responsabilitate. Sunt pe deplin conștient că nu este o misiune ușoară. Aș dori să vă asigur că voi depune toate diligențele pentru a-mi îndeplini cu cinste și onoare atribuțiile și competențele ce îmi revin. Pentru aceasta, cred că este necesară o bună conlucrare cu toate autoritățile locale, o informare reciprocă și operativă cu privire la problemele care apar, gestionarea eficientă a acestora și implicarea tuturor instituțiilor abilitate pentru a pune în practică obiectivele economice și sociale din programul de guvernare, dar și îndeplinirea obiectivelor specifice fiecărei autorități, în spiritul legii și cu respectarea strictă a acestora. Consider că doar împreună putem să răspundem acestor așteptări și fac apel la conducătorii unităților administrativ-teritoriale din comune, orașe și municipiul Brăila, a instituțiilor deconcentrate, a celorlalte autorități, pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetățenilor. În final, aș dori să mulțumesc Guvernului pentru încrederea acordată și dumneavoastră, celor prezenți, pentru o viitoare colaborare rodnică și constructivă, asigurându-vă de stima și respectul meu. Mulțumesc și doamnei prefect pentru activitate și îi urez succes în continuare. Vă doresc tuturor celor prezenți rezultate pe măsura așteptărilor și eforturilor depuse de fiecare în parte. Fie ca anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să reprezinte pentru noi, brăilenii, cât și pentru toți românii, un reper de unitate, de realizări a noi punți de înțelegere și de pace socială. Și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și Noul An, vă doresc încă de pe acum ‘La mulți ani!’ și multă sănătate dumneavoastră și tuturor colegilor dumneavoastră. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost discursul noului prefect.

Prezenți la ceremonie, șefii administrației publice brăilene s-au arătat încrezători că această schimbare va aduce un suflu nou în modul în care decurg relațiile dintre instituții și că cetățenii nu vor avea decât de câștigat de pe urma acestei colaborări.

George Adrian Paladi a fost până la începutul acestui an membru PSD. A renunțat la această calitate după ce a obținut un post de funcționar public la Oficiul pentru Protecția Consumatorului București. El este, de asemenea, de 14 ani, finul actualului premier, Mihai Tudose, ceea ce a dus la un val de comentarii negative, atât în presă, cât și în social media.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati