O elevă de 13 ani a căzut 20 de metri în gol

* Medicii sunt extrem de rezervaţi în a da un prognostic *

cazuta2Caz extrem la Galaţi, unde o adolescentă de 13 ani, elevă la o şcoală generală, a căzut peste 20 de metri în gol după ce se pare că s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Vecinii susţin că ar fi avut absenţe la şcoală, lucru confirmat şi de reprezentanţii instituţiei de învăţământ. La Şcoala Nr. 17, unde învaţă fata, cadrele didactice spun că erau îngrijorate. De câtăva vreme îi minţea, iar în ultimele trei zile nici nu mai dăduse pe la şcoală. Chiar astăzi dirigintele vorbise cu ea şi nu obţinuse o explicaţie logică pentru absenţe, dar apoi s-a întâlnit cu tatăl fetei, căruia i-a expus problema, susţine Anca Barbu, directoarea şcolii unde învaţă eleva.

Ulterior, fata a căzut în gol, probabil speriată de repercusiuni. Leziunile suferite de adolescentă după căderea de la peste 20 de metri sunt extrem de grave. Trei ore s-au chinuit medicii de la Spitalul de Copii pentru a o stabiliza. În stare critică, fata a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde urmează să fie supusă unei complexe investigaţii şi, dacă va fi stabilizată complet, va suporta chiar o  intervenţie chirurgicală. Medicii sunt extrem de rezervaţi în a da un prognostic.

Unitatea de învăţământ la care era elevă adolescenta a început deja o anchetă în acest caz.  Se pare că, în ultima vreme, fata intrase într-un anturaj în care se afla şi o altă tânără, care însă consuma droguri.

Şi poliţiştii fac acum o anchetă pentru a se clarifica exact care sunt circumstanţele în urmă cărora adolescent a căzut în gol peste 20 de metri.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati