O familie din Galaţi îşi caută fiul care a dispărut după ce a încercat să îşi ia viaţa

* Tânărul, de 19 ani, este dependent de jocurile de noroc *

Clipe grele pentru o familie din Galați care își caută fiul dispărut. Tânărul are 19 ani și a plecat de acasă după ce a încercat să se spânzure în mașina familiei, sub ochii tatălui. Acesta l-a oprit, dar nu a putut să îl și convingă să nu fugă mai apoi. Toate problemele au apărut deoarece, de doi ani, Mitică Vlasie are probleme cu jocurile de noroc. Familia s-a chinuit să îl convingă să renunțe la acest viciu, mai ales că pierdea și banii familiei, și cei puțini pe care îi câștiga ca ospătar. Din păcate, lucrurile nu s-au rezolvat. Ca să îl facă să înțeleagă că așa nu se mai poate, tatăl a decis să îi spună băiatului că, dacă mai joacă, nu mai are de ce să se întoarcă acasă. Din păcate, deși băiatul a promis că așa va face, nu și-a putut ține cuvântul. Duminică a jucat și a pierdut circa 200 de lei, apoi a dat un mesaj de adio familiei. Nu avea curaj să recunoască faptul că a încălcat iar promisiunea, așa că nu mai dădea niciun semn de viață.

“Mi-am dat seama că iar a jucat. Am zis că iar a jucat şi a pierdut, probabil, şi maşina. Era plecat cu mașina noastră. Am dat telefoane peste tot, dar nu am dat de el. Atunci când a coborât soţul în parcare, maşina era acolo, dar și Mitică, băiatul nostru. Voia să se spânzure. L-a oprit soţul, dar apoi băiatul a fugit printre blocuri. Am mai primit un mesaj de adio în care îmi spunea să fiu acum tare şi că nu trebuie să mai stau între el şi tatăl său. Suntem disperaţi, nu vrem decât să se întoarcă acasă”, spunea plângând Mariana Vlasie, mama tânărului dispărut.

Parinţii l-au dat dispărut la Poliţie. L-au căutat în continuare prin spitale şi pe la sălile de jocuri. Între timp, au aflat unde a jucat și cât a pierdut ultima oară. “Pe fondul unor discuţii contradictorii, tânărul a plecat de acasă şi nu a mai fost văzut”, a declarat ag. pp. Crina Dragu, de la IPJ Galaţi.

Poliţiştii au înregistrat plângerea prin care tatăl l-a dat dispărut pe Mitică Vlasie şi acum îl caută. Cine are detalii despre el poate anunţa Poliţia la 112.

Medicii şi psihologii atrag atenţia că dependenţa de jocurile de noroc nu este o joacă și sunt necesare psihoterapia, cel mai bine cea de grup, dar și sprijinul familiei.

16227 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati