O gălățeancă şi fetiţele ei de 7 şi 4 ani au fost arse de suflul sobei și au fost transportate la București

* Cele trei paciente au fost transferate către Spitalul Universitar şi Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Capitală *

112A vrut să aprindă focul în sobă, dar a folosit o substanţă inflamabilă, probabil în cantitate prea mare, şi a ajuns la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani din localitatea Slobozia Corni, care a căzut pradă flăcărilor împreună cu cele două fetiţe ale sale, una de patru şi alta de şapte ani. Toate trei se aflau în apropierea sobei când aceasta a răbufnit.

Primele sosite la locul accidentului au fost echipaje SMURD Tecuci şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. „Cele trei victime prezentau arsuri pe corp, dar şi la nivelul căilor respiratorii. Mama, în vârstă de 31 de ani, suferise arsuri de gradele 2 şi 3 pe 40% din corp, o fetiţă în vârstă de patru ani a suferit arsuri de gradele 2, 3, 4 pe 45% din corp şi avea şi arsuri ale căilor respiratorii, şi o altă fetiţă în vârstă de 7 ani prezenta arsuri superficiale pe 7% din corp. Iniţial, toate victimele au fost transportate la Spitalul din Tecuci“, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

După ce pacientele au fost transferate către Spitalul de Urgenţă Galaţi s-a luat decizia transferării lor către două spitale din Capitală cu ambulanţa pentru victime multiple a SMURD Galaţi. „Cele trei paciente au fost transferate către Spitalul Universitar şi Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucureşti. Din primele cercetări a reieşit că accidentul a fost generat de folosirea unei substanţe inflamabile la aprinderea focului în sobă. Acesta a răbufnit şi a incendiat tot ce era în jurul sobei“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, mr. Eugen Chiriţă.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati