O maşină a intrat într-un grup de biciclişti britanici. Unul dintre ei a murit, iar ceilalţi doi au fost răniţi

* Accidentul a avut loc între localităţile Tulcea şi Agighiol *

Intervenție de urgență a elicopterului SMURD Galați în județul Tulcea în urma unui grav accident de circulație soldat cu un mort și doi răniți, toți britanici, între localitatile Tulcea şi Agighiol, pe Drumul Județean 222. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Tulcea, SAJ ȘI SMURD Tulcea au intervenit rapid la locul accidentului.

Cei trei turiști din Anglia, unul de 51 de ani și doi de 60 de ani, circulau cu bicicletele și erau, probabil, în vacanță. Au fost loviţi în plin de un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla un bărbat de 20 de ani. Bărbatul de 51 de ani a fost cel mai grav lovit, s-a încercat în zadar resuscitarea lui, preluată apoi și de echipajul elicopterului SMURD, dar, din păcate, s-a declarat decesul.

“Am intervenit  în județul Tulcea la trei bicicliști spulberați de o mașină, pe unul l-am adus la Galați, pe unul l-am redirecționat la Tulcea, iar pentru unul am declarat decesul la fața locului”, a precizat dr. Angel Trifan, medic șef SMURD Galaţi.

Polițiştii tulceni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală și ucidere din culpă.

Sursa foto: SMURD GALAŢI/ISU TULCEA

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati