Oţelul Galaţi, Campioana României în 2011, a început să-şi vândă bunurile pentru a supravieţui

* Autocarul Clubului, evaluat la 150.000 de euro, a rămas însă neadjudecat *

2Fosta campioană a României, Oţelul Galaţi, ajunsă în prag de faliment, este scoasă la mezat pentru a mai face rost de un ban care să îi permită să-şi achite datoriile. Administratorul judiciar a organizat la sediu o primă licitaţie de vânzare a bunurilor Clubului. În această primă etapă au fost vândute patru  autoturisme, aparatele din sala de forţă şi obiectele de mobilier. Nu s-a vândut însă autocarul clublui, evaluat la 150.000 de euro, bunul care avea cea mai mare valoare.

Mai mulţi investitori, mulţi dintre ei suporteri ai Clubului Oţelul, s-au prezentat la prima şedinţă de licitaţie organizată de administratorul judiciar pentru a se acoperi o mică parte din datoriile acumulate de Club. Toate bunurile scoase la vânzare fuseseră achiziţionate în perioada în care Campioana României din 2011 era unul dintre cele mai bogate cluburi din ţară în urma participării în Champions League. 1Două dintre autovehiculele scoase la licitaţie au fost vândute unui apropiat al clubului, Marius Bocăneală, arbitru de fotbal şi cumnat cu fostul  preşedinte al Clubului, Marius Stan. Ceilalţi cumpărători au dorit să aibă măcar o amintire de la clubul campion. Unii însă nu au reuşit să cumpere nimic.

Mihai Bojincă, admninistratorul judiciar, a precizat că dintre cele 16 poziţii scoase la licitaţie au fost licitate doar opt, în suma totală de 65.000 de lei. Cel mai bine s-au dat cele opt aparate de fitness de la sala de forţă. O gură de oxigen pentru cei câţiva salariaţi ai clubului. Urmează o nouă licitaţie.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati