Pamflet: Marian Viorel Dragomir s-a prefăcut ca e harnic – a mers la ecologizare în costum

* Mându nevoie mare, social-democratul a postat poze în care apare cu limba scoasă *

Candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Brăila, Marian Viorel Dragomir, care pare că s-a urcat în trenuleţul gafelor de la startul precampaniei electorale, a cerut încă o tură. După ce a anunţat că, dacă va ajunge primar, va tăia toţi plopii din Brăila, fiind ironizat de colegul de partid şi primarul în exerciţiu, care a spus despre Dragomir că “e mai tânăr, stă mai bine cu drujba”, candidatul social-democrat a urcat apoi pe scena Galelor de box de la Brăila şi a fost huiduit copios de spectatori, edilul Aurel Simionescu mustrându-l din nou public şi spunând că el i-a sugerat lui Dragomir să îl însoţească la teatru, dar acesta a ales soluţia “nefericită”. Ei bine, în acest weekend, candidatul PSD a încercat din nou să puncteze la capitolul imagine, fără succes însă.

Dragomir 2

Sursa foto: Facebook

Astfel, Marian Viorel Dragomir a participat la o acţiune de ecologizare organizată de oameni cu adevărat iubitori ai naturii. Din nefericire, staff-ul său de campanie nu i-a spus că, la o astfel de acţiune, ţinuta smart casual se potriveşte ca nuca-n perete. Aşa se face că social-democratul a apărut la curăţenie purtând costum, cămaşă şi pantofi! Dragomir s-a prefăcut că le dă o mână de ajutor iubitorilor naturii, însă nu a făcut altceva decât să se umple de ridicol. Mai mult, candidatul PSD nu a înţeles privirile dezaprobatoare ale celor prezenţi şi, mândru nevoie mare, a postat câteva imagini de la eveniment pe pagina sa de socializare, într-una dintre acestea reuşind să pozeze într-o atitudine realmente infantilă – cu limba scoasă.

Este clar că verdele Dragomir nu a înţeles nimic din mesajele transmise de seniorul Simionescu. Dacă ar fi înţeles, l-ar fi sunat înainte de acţiunea de ecologizare ca să împrumute un trening.

În aceste condiţii, se impune să-i comunicăm candidatului PSD câteva reguli de care ar trebui să ţină seama când mai participă la astfel de evenimente:

  • Nu te îmbraci în costum atunci când mergi să faci curăţenie în parcuri. Alege un trening.
  • Dacă ai ales un trening, nu te încălţa cu pantofi de lac. Pur şi simplu, nu se potrivesc.
  • În cazul în care ai înţeles primele două reguli şi vii echipat cu trening şi pantofi sport, nu-ţi pune pe dedesubt cămaşă şi cravată. Nu eşti cool!
  • Când candidezi pentru o funcţie atât de importantă precum Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, pozele în care scoţi limba, pui coarne unui coleg sau te uiţi cruciş sunt total nepotrivite.

Trecând peste încercarea jalnică a politicianului Dragomir de a puncta la capitolul imagine, iniţiativa cunoscutului caricaturist Costel Pătrăşcanu rămâne una cu adevărat lăudabilă.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

7532 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati