Pamflet: Marian Viorel Dragomir s-a prefăcut ca e harnic – a mers la ecologizare în costum

* Mându nevoie mare, social-democratul a postat poze în care apare cu limba scoasă *

Candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Brăila, Marian Viorel Dragomir, care pare că s-a urcat în trenuleţul gafelor de la startul precampaniei electorale, a cerut încă o tură. După ce a anunţat că, dacă va ajunge primar, va tăia toţi plopii din Brăila, fiind ironizat de colegul de partid şi primarul în exerciţiu, care a spus despre Dragomir că “e mai tânăr, stă mai bine cu drujba”, candidatul social-democrat a urcat apoi pe scena Galelor de box de la Brăila şi a fost huiduit copios de spectatori, edilul Aurel Simionescu mustrându-l din nou public şi spunând că el i-a sugerat lui Dragomir să îl însoţească la teatru, dar acesta a ales soluţia “nefericită”. Ei bine, în acest weekend, candidatul PSD a încercat din nou să puncteze la capitolul imagine, fără succes însă.

Dragomir 2

Sursa foto: Facebook

Astfel, Marian Viorel Dragomir a participat la o acţiune de ecologizare organizată de oameni cu adevărat iubitori ai naturii. Din nefericire, staff-ul său de campanie nu i-a spus că, la o astfel de acţiune, ţinuta smart casual se potriveşte ca nuca-n perete. Aşa se face că social-democratul a apărut la curăţenie purtând costum, cămaşă şi pantofi! Dragomir s-a prefăcut că le dă o mână de ajutor iubitorilor naturii, însă nu a făcut altceva decât să se umple de ridicol. Mai mult, candidatul PSD nu a înţeles privirile dezaprobatoare ale celor prezenţi şi, mândru nevoie mare, a postat câteva imagini de la eveniment pe pagina sa de socializare, într-una dintre acestea reuşind să pozeze într-o atitudine realmente infantilă – cu limba scoasă.

Este clar că verdele Dragomir nu a înţeles nimic din mesajele transmise de seniorul Simionescu. Dacă ar fi înţeles, l-ar fi sunat înainte de acţiunea de ecologizare ca să împrumute un trening.

În aceste condiţii, se impune să-i comunicăm candidatului PSD câteva reguli de care ar trebui să ţină seama când mai participă la astfel de evenimente:

  • Nu te îmbraci în costum atunci când mergi să faci curăţenie în parcuri. Alege un trening.
  • Dacă ai ales un trening, nu te încălţa cu pantofi de lac. Pur şi simplu, nu se potrivesc.
  • În cazul în care ai înţeles primele două reguli şi vii echipat cu trening şi pantofi sport, nu-ţi pune pe dedesubt cămaşă şi cravată. Nu eşti cool!
  • Când candidezi pentru o funcţie atât de importantă precum Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, pozele în care scoţi limba, pui coarne unui coleg sau te uiţi cruciş sunt total nepotrivite.

Trecând peste încercarea jalnică a politicianului Dragomir de a puncta la capitolul imagine, iniţiativa cunoscutului caricaturist Costel Pătrăşcanu rămâne una cu adevărat lăudabilă.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati