Panică într-o biserică din Tecuci: Un bărbat a scos cuţitul şi a început să ameninţe pe toată lumea

* Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost ridicat de jandarmi *

Enoriașii unei biserici din municipiul Tecuci, aflați, miercuri, la slujba de Sf. Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecțiuni psihice, a intrat în lăcașul de cult și a început să amenințe, cu un cuțit, preoții și participanții la slujba religioasă. Unul dintre credincioşi a sunat la 112, iar Dispeceratul Poliției a trimis un echipaj al Jandarmeriei.

“Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză, pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia, a fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 cm. Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care purta cuțitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci, unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști“, se arată într-un comunicat al autorităţilor.

Ulterior, bărbatul a fost dus cu ambulanța la Spitalul de Psihiatrie din Galați, pentru evaluare medicală de specialitate.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati