Părinţii lui Andrei Bucă, brăileanul decedat în Colectiv, au adus pe lume o fetiţă, Andreea Gabriela, pe care au botezat-o astăzi

* La 52 şi 56 de ani, cei doi părinţi au decis să nu se lase doborâți de pierderea unicului copil și au reușit să aducă pe lume încă un prunc *

Cea mai emoționantă zi pentru Marcela şi Dorin Bucă, părinții lui Andrei Bucă, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv din Capitală de pe 30 octombrie 2015. Cei doi au botezat-o astăzi pe Andreea Gabriela, micuța minune care le-a intrat în viață în urmă cu trei luni. Îmbrăcată ca o prințesă, Andreea a sosit dormind la biserică și nu s-a trezit decât în momentul cufundării în cristelniță.

La 52 şi, respectiv, 56 de ani, Marcela şi Dorin Bucă au decis să nu se lase doborâți de pierderea unicului copil în tragedia de la Colectiv și să nu își irosească viețile în depresie și disperare. Au încercat și au reușit să mai facă un copilaș, care a venit pe lume fix la ora la care Andrei se stingea în Colectiv.

Extrem de emoționați, cei doi spun că au simțit în permanență spiritul lui Andrei alături de ei și știu că el veghează asupra lor și a surioarei lui. Botezul Andreei a avut loc la aceeași biserică la care Andrei a fost înmormântat, biserică ridicată chiar de familia Bucă.

Nașul de botez a fost cel mai bun prieten din copilărie al lui Andrei. Cei doi au crescut împreună și-şi spuneau în glumă “cumetre”.

Petrecerea de botez va avea loc mâine, pe Dunăre, pe nava Borcea, cea mai veche navă cu zbaturi din România, recondiționată cu ani în urmă chiar de Dorin Bucă, ajutat de Andrei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati