Părinţii unui copil de 13 ani din Galaţi susţin că fiul lor a fost agresat la şcoală

* În urma unei altercaţii cu un coleg, copilul s-a ales cu un os dislocat şi cu mâna în ghips *

Agresat la şcoală. Asta susţin părinţii unui elev de 13 ani că i s-a întâmplat copilului lor, elev de clasa a şaptea la  Şcoala „Iulia Haşdeu” din Galaţi. Marcela Turcu, mama copilului agresat, povesteşte că băiatul a fost lovit cu picioarele de un alt coleg şi s-a ales cu o fractură la deget. Totul ar fi avut loc acum patru zile, în pauză, în timp ce elevii îşi disputau locul de la fereastră. După incident, copilul a fost dus de părinţi la spital, unde a rămas internat patru zile. Părinţii se plâng că la patru zile de la incident nimeni de la şcoală nu luase legătura cu ei. „Am luat eu legătura cu şcoala, dar ei ţin mai mult la imaginea şcolii decât la copil. Cred că tot pe el vor să îl scoată vinovat”, a spus mama băiatului agresat.

Medicii l-au anesteziat pentru a reuşi să îi pună osul dislocat la loc şi i-au pus mâna în ghips.

Părinţii elevului agresat vor să depună plângere la Poliţie şi la Inspectoratul Şcolar pentru ca cel vinovat să fie tras la răspundere. Conducerea şcolii spune că nici nu sunt siguri de cine pe cine a agresat, dar recunosc că abia la patru zile de la incidentul catalogat ca nefiind unul extrordinar de grav au început să facă notificări către cei implicaţi şi către Inspectorat.

Între timp, atât conducerea şcolii, cât şi Inspectoratul Şcolar au declarat că vor demara anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati