Paul Ichim despre absenţa sa de pe listele PNL pentru Parlament: Nu s-a oprit lumea la Ichim

* Doctorul a mai spus că în apropiata campanie electorală preferă să stea deoparte, mai ales că nici candidaţii nu au exprimat “o dorinţă expresă de a-i sprijini” *

Senatorul liberal gălăţean, dr. Paul Ichim, este una dintre persoanele care nu au mai prins loc pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 11 decembrie. Deşi în mediul politic se zvonea că senatorul liberal ar negocia cu alte partide sau că va candida ca independent, Ichim a intervenit telefonic la Realitatea TV Galaţi-Brăila pentru a dezminţi toate aceste informaţii false care, după părerea sa, îşi au originea în interiorul partidului din care face parte.

Invitat să comenteze propunerile PNL Galaţi pentru apropiatele alegeri, Paul Ichim a lăsat să se înţeleagă că s-a detaşat de competiţia politică pentru desemnarea parlamentarilor gălăţeni. “Nu s-a oprit lumea la Ichim. Consider că lista nu a fost întocmită într-o manieră democratică. (…) Dar lista a fost parafată de conducerea de la Bucureşti, şi-au asumat responsabilitatea, acum e momentul ca oamenii de pe listă să se manifeste, să se prezinte şi să-i cunoaşteţi”, a declarat senatorul liberal.

Întrebat dacă va participa, alături de colegii săi din PNL Galaţi, la campania electorală, doctorul gălăţean a declarat că preferă să stea deoparte. “Sunt un simplu membru de partid şi prefer să-mi văd de treabă (…). Nu sesizez o dorinţă expresă de-a celor aflaţi pe listă de a-i sprijini (…). Din câte văd eu, nu mor de grija mea să fiu cu ei”, a afirmat Paul Ichim.

Senatorul liberal s-a ferit să facă alte comentarii, apreciind că nu ar fi corect faţă de PNL să înceapă să critice în timpul campaniei electorale formaţiunea din care face parte. “Îi las pe oameni să se manifeste. După campanie vă promit că discutăm orice”, a declarat senatorul PNL Paul Ichim.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati