Paznic al Primăriei, prins beat la serviciu chiar de către primar – VIDEO

* Chemaţi de primar, poliţiştii i-au cerut paznicului să sufle în fiolă, dar el a refuzat *

Un bărbat de 61 de ani, paznic la Primăria din comuna gălățeană Pechea de peste 12 ani, a fost prins, din nou, băut la muncă. S-a întâmplat la sfârşit de săptămână, când primarul și viceprimarul au trecut pe la primărie. Omul a recunoscut că a băut. “Am băut niște agheasmă și două căni cu vin și am venit la serviciu”, a spus bărbatul, surprins pe o filmare amator.

Nu este prima dată când omul este prins băut la muncă. A tot fost avertizat, dar acum i se va desface contractul de muncă. Auzind asta, bărbatul i-a cam amenințat, spunând că el este de 12 ani în primărie și știe totul despre toți.

A fost chemată Poliția și bărbatului i s-a cerut să sufle în etilotest, dar a refuzat. “La sosirea echipajul de poliție de la postul din Pechea, venit în urma solicitării primarului, paznicul prezenta halenă alcoolică și un comportament tipic. A fost sancționat contravenţional”, a  precizat cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați.

Poliţiştii l-au amendat cu 100 de lei pentru că a încălcat legea privind paza obiectivelor și bunurilor, mai precis articolul legat de  respectarea obligației de a nu se prezenta la muncă sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati