Pensionarii gălăţeni susţin azi un protest anti-Iohannis: “Susţinem Guvernul cu tărie. Treaba a început să meargă, am primit ceva la pensie”

* Bătrânii vor pleca din centru la ora 17.00 ca să nu îi întâlnească pe protestatarii anti-Guvern *

Miercuri, de la ora 15.00 la ora 18.00, pensionarii din Galaţi vor organiza în faţa Prefecturii Galaţi o manifestaţie anti-Iohannis. “Avem aprobare. Vom striga «Jos Iohannis!» pentru că vrem actualul Guvern, menţinerea acestuia. A trecut puţin timp de la alegeri şi nu avem bani, noi, românii, să facem alte alegeri şi cine ştie ce mai vor alţii. Cu buni-răi, cum sunt cei de acum, nu vrem să ne certăm patru ani între noi. Susţinem Guvernul cu tărie. Dacă nu le convine unora, să aducă alt Guvern în 2020, nu e normal aşa? Treaba a început să meargă, am primit ceva la pensie. S-a spus că noi pensionarii suntem comunişti, cine ştie ce, dar cei care au protestat până acum nu au muncit o zi în viaţa lor, copiii ăia care s-au dus pe acolo”, a afirmat organizatorului protestului, liderul Alianţei Europensionarilor, Toader Cristea.

El a spus că în spatele acţiunii programată pentru miercuri nu există nicio implicare politică. „Nu fac politică, dar gândiţi-vă ca asta este o ţară, nu o casă. E decizia mea, nu mi-a spus niciun partid”, a mai afirmat Cristea.

El a mai spus că, pentru a nu interfera cu protestatarii anti-Guvernul Grindeanu, de la ora 17.00 ar putea pleca în marş, către Ţiglina.

2236 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati