“Pentru un oraş mai curat”: 100 de voluntari au curăţat Faleza Dunării de la Galaţi

* Ecosal a ridicat sacii cu gunoaiele adunate de pe malul fluviului în cadrul acţiunii *

Că a venit primăvara o demonstrează şi începutul operaţiunilor de ecologizare în Galaţi. Prima de acest fel din anul 2017 a vizat curăţarea Falezei Inferioare a Dunării. Echipaţi cu mănuşi şi saci menajeri, aproape 100 de gălăţeni şi-au dat întâlnire pe Faleza Inferioară, duminică, la prânz, pentru a face curăţenie. Mulţi dintre cei prezenţi au venit însoţiţi de copii deoarece, spun voluntarii, este cea mai bună modalitate de a-i educa pe cei mici.

Peturi, ambalaje, plastic şi resturi de toate felurile au colectat voluntarii de-a lungul falezei. Unii spuneau că malul părea mai curat decât se aştepatu şi bănuiau că s-a mai curăţat înainte. În ajutor le-au venit şi cei de la firma de salubritate din Galaţi, Ecosal, care au colectat într-o maşină sacii cu gunoiele strânse.

Acţiunea, numită “Pentru un oraş mai curat”, a fost anunţată pe reţelele de socializare. Scopul a fost tragerea unui semnal de alarmă asupra importanţei protejării mediului şi responsabilizarea tinerilor. Participanţii au anunţat că astfel de acţiuni vor mai avea loc.

3102 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati