Peste 100 de oameni de afaceri din estul ţării participă la Conferinţele “Afaceri.ro” de la Brăila

 * Este pentru a treia oară consecutiv când Brăila este gazda acestui eveniment *

 Brăila găzduieşte, vineri, pentru a treia oară consecutiv, Conferinţele “Afaceri.ro”, cel mai mare program național de conferințe locale de afaceri. Evenimentul, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, adună reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrațiilor locale și naționale pentru a stimula dezvoltarea economică echilibrată pe întreg teritoriul României și promovează crearea de noi parteneriate între participanți. Conferinţele “Afaceri.ro” dezbat provocările actuale din mediul de afaceri și pun accent pe oameni, modele de urmat, informație și inspirație privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului și marketingului modern și a instrumentelor de finanțare.

Ediţia curentă, de la Brăila, reuneşte peste 100 de oameni de afaceri din Brăila, Galaţi şi din judeţele învecinate. Aceştia vor beneficia de expertiza unor specialişti în diverse domenii, care le vor oferi idei despre noi metode de abordare a afacerilor pe care le conduc. În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme precum marketingul modern, impactul noilor tehnologii, dezoltarea oraşelor și a afacerilor locale, direcțiile start-up-urilor, surse de finanțare, oameni, companii și inspirație.

A XI-a ediţie a Conferinţelor “Afaceri.ro” este organizată de Regia Autonomă “Administrația Zonei Libere Brăila”, împreună cu Arhipelago și APEC.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati