Ploaia a inundat şase intersecţii din Galaţi

* Canalizările nu au făcut faţă volumului de apă şi pentru că au fost înfundate de frunzele căzute *

A plouat torenţial, iar canalizările din şase puncte ale oraşului nu au mai făcut faţă. Asta mai ales că multe au fost blocate de frunzele căzute. Şoferii au rămas cu maşinile blocate în mijlocul drumului. Şi pietonii au avut de ales în unele zone fie să se ude şi să meargă prin apă, fie să ocolească. “Au fost șase puncte afectate la nivelul municipiului Galați. Din păcate, la volumul mare de apă pe care l-am avut și cu furtuna de acum două zile, cred că  din cauza  cantității de frunze care au fost în continuare pe carosabil s-au înfundat canalizările. Vom face o analiză imediat după ce se va retrage apa”, a spus primarul Ionuţ Pucheanu, care a fost în toate punctele afectate de inundaţii din oraş.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de presă al Primăriei Galaţi, în urma ploii abundente (35 – 40 de l/mp), au fost semnalate mai multe puncte critice, unde stăzile s-au inundat. Acestea au fost zona Micro 19, zona Inelul de Rocadă, strada Milcov şi IFR.

Cinci echipe ale societăţii Apă Canal au intervenit imediat pe străzile orașului pentru a degaja gurile de canalizare. Au fost folosite trei  autospeciale, trei  autocamionete și trei  autoutilitare. În acest moment, toate străzile sunt practicabile.

vlcsnap-2017-07-27-22h24m10s78

1039 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati