PNL: Reacția PSD Brăila la atribuirea unor terenuri din stațiunea Lacul Sărat către un liberal este de tip “hoțului de hoț îi e frică”

* Afirmaţia îi aparţine consilierului judeţean PNL Vasile Constantin Varga *

După afirmațiile social-democraților brăileni referitoare la modul în care s-a făcut atribuirea unor terenuri în stațiunea Lacu Sărat către un om de afaceri liberal, PNL-iştii ies la atac. Consilierul județean PNL Vasile Constantin Varga a comentat subiectul pe o rețea de socializare, spunând că PSD-iştii nu fac decât să își mascheze incompetența încercând să pună bețe în roate unei investiții care poate scoate stațiunea din paragină.

“Asta era cea mai mare problemă a brăilenilor acum, faptul că un om de afaceri dorește să investească în Lacu Sărat, stațiune de interes național lăsată în paragină de zeci de ani. Faptul că dorește să redea interesul turiștilor în căutare de spații de cazare normale pot spune, prin investiții de miliarde de lei, asigurând totodată și bătrânilor ce vin la tratament condiții optime, e pus la zid și ținta unor anchete, de cine?, tocmai din partea celor ce sunt la guvernare de 30 de ani și care nu au făcut nimic, lăsând Lacu Sărat precum și multe obiective brăilene în starea deplorabilă în care se află! (…) Primăria Brăila nu a fost în stare să investească niciun leu în stațiune, așteptând finalizarea unui proces anevoios, acum când au și primării și guvern, tocmai oamenii lor au dat-o-n bară, un du-te vino perpetuu ce ne face rău nouă, tuturor”, a comentat Vasile Constantin Varga.

Consilierul judeţean PNL a adăugat că, din punctul său de vedere, reacția de acum a PSD-ului este de tip “hoțului de hoț îi e frică”. “Știți proverbul acela: ‘hoțului de hoț îi e frică’! Dle Primar, cu tot respectul, mi-aș dori să spun și eu după 4 ani în fruntea Primăriei ‘a făcut treabă Dragomir’, asta ca să vă parafrazez pe dvs… Puneți mâna la treabă, lăsați orgoliile și criticile ieftine și faceți ceva pentru popor”, a spus liberalul.

Sursa foto: Facebook – Vasile Varga

Citeşte şi:

Primarul PSD din Chiscani riscă excluderea din partid după ce i-a atribuit 13.000 de mp din stațiunea Lacu Sărat unui liberal

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati