Polițist din Brăila cercetat pentru că și-ar fi amenințat soția cu moartea

· Impotriva acestuia, colegii săi au emis și un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

Scandalul dintre cei doi soți a izbucnit în data de 11.10.2019, cînd femeia, în vârstă de 34 de ani, de asemenea polițistă, și-a sesizat colegii că soțul o amenință cu moartea și că se teme pentru viața ei.

Faptele reclamate de femeie s-au confirmat însă aceasta a refuzat să facă plângere împotriva soțului ei, în ziua respectivă. A doua zi însă, după ce situația tensionată dintre cei doi a escaladat iarăsi, femeia s-a prezentat la sediul IPJ Brăila, unde a sesizat că soțul său o amenință din nou cu moartea, de această dată solicitând și un ordin de protecție.

La data de 11.10.2019, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care i-au indus o stare de frica pentru viaţa şi integritatea sa fizică. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru și să formuleze plângere penală împotriva soţului său.La data de 12.10.2019, ora 10:30, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului și a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soțul său, ar fi ameninţat-o din nou. În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.Totodată, polițiștii au emis împotriva bărbatului și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile”, a făcut public Biroul de presă al IPJ Brăila. Polițistul agresiv este agent sef adjunct in cadrul Biroului de Ordine Publica al IPJ Brăila.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati