Polițist din Galați, campion mondial la Karate Fudokan

Polițistul gălățean Butură Alex Dănuț a obținut o medalie de aur și două de bronz la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, desfășurat în Germania.În weekend-ul trecut a avut loc la Stuttgart – Germania, Campionatul Mondial de Karate Fudokan, competiție la care au participat aproximativ 1500 de sportivi din peste 30 de țări.

Printre participanții la categoria de vârstă tineret, s-a aflat și Butură Alex Dănuț, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, ale cărui performanțe în competiție i-au adus o medalie de aur și două de bronz.Astfel, polițistul a obținut locul 1 la proba ”enbu mixt” și locul 3 la probele ”fuku go” și ”kata individual”.

Colegul nostru practică ”karate tradițional” în cadrul Clubului Sportiv Kodo Galați, de aproximativ 15 ani, unul dintre antrenorii săi, Mihai Tâmpeanu, fiind de asemenea polițist, cu multiple titluri de campion mondial, european și national”, a spus cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați. Tânărul Butură Alex Dănuț speră să-i calce pe urme antrenorului și, de ce nu, să-i depășească performanțele.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati