Poliţiştii de frontieră gălățeni au confiscat bani, alcool şi ţigări în valoare de 38.000 de lei din casele a doi contrabandiști

* Bunurile, provenind din Republica Moldova și din duty-free, dar şi banii au fost găsiţi în timpul percheziţiilor făcute în locuinţele celor doi *

IMG12.600 de ţigarete, 131 litri de alcool, peste 35.000 lei şi 135 de euro este captura poliţiştilor de frontieră de la Galaţi după percheziţiile efectuate în locuinţele a doi contrabandişti. “Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, împreună cu lucrători ai compartimentimentelor Sprijin Operativ şi Criminalistică din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, beneficiind de suportul tehnic de specialitate al D.I.P.I., au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi, la doi cetăţeni români, despre care aveau date că au preocupări în sfera contrabandei cu ţigări şi alcool”, a precizat cms. Ion Irima, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

IMG3În urma percheziţiilor efectuate, în baza mandatului emis de Judecătoria Galaţi, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 2.600 de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Duty-free, în valoare de 1.560 de lei, 131 litri de alcool, în valoare de 528 lei şi diferite sume de bani, 35.312 lei şi 135 euro, a căror proveniență urmează a fi stabilită. În total, peste 38.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează în cauză cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati