Potop de amenzi pentru brăilenii prinşi aruncând gunoi pe stradă

* Amenzile aplicate în ultimele zile cumulează aproximativ 8.000 de lei *

Nu mai puțin de 20 de brăileni au fost surprinși de polițiștii locali, în ultimele zile, aruncând gunoi prin oraș, mai ales prin zona centrală. Cu toții au fost amendați cu sume începând de la 250 de lei.

“În perioada 15.01.2018 – 25.01.2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poli‭ţ‬iei Locale Brăila au depistat mai mulți brăileni care aruncau gunoi pe domeniul public. Este vorba despre 20 brăileni, 14 bărbaţi și 6 femei, cu vârste cuprinse între 18 și 67 de ani, care au fost surprinși de patrulele Poli‭ţ‬iei Locale în‭ ‬timp ce aruncau saci sau saco‭şe pline cu de‭şeuri menajere sau inerte prin diverse zone din municipiu. Dintre persoanele sanc‭ţionate contraven‭ţional, 12 au vârste cuprinse între 18 ‭ și ‬49 de ani, în vreme ce 8 persoane au peste 50 de ani. Printre cele mai recente cazuri men‭ţionăm o tânără în vârstă de 25 de ani care a fost surprinsă, în seara zilei de 23 ianuarie, aruncând doi saci menajeri plini cu gunoi la intersec‭ţia Bulevardului Al. I. Cuza cu str. Tâmplari, precum ‭ şi o altă brăileancă, în vârstă de 22 de ani, care a fost prinsă aruncând gunoi în ziua de 24 ianuarie pe str. I. L. Caragiale”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Locală Brăila.

Conform aceleași surse, ‬în total, în perioada 15-25 ianuarie, Poli‭ţia Locală Brăila a aplicat sanc‭ţiuni contraven‭ţionale persoanelor depistate în timp ce încălcau prevederile în vigoare  privind respectarea cură‭ţeniei pe domeniul public al municipiului Brăila în valoare totală de 7.600 de lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati