Prăpăd la Brăila: Furtuna a omorât o femeie, a rupt sute de arbori şi a lăsat 44 de localităţi fără curent

* O femeie de 51 de ani a fost lovită în cap de o creangă şi a ajuns în comă la spital, dar a decedat *

O furtună de nici 15 minute a făcut prăpăd în județul Brăila. Peste 500 de copaci au căzut, rupți sau smulși din rădăcină, majoritatea în județ. 21 de autoturisme au fost avariate de copacii sau crengile căzute peste ele. 44 de localități au rămas fără curent. 20 de acoperișuri au fost avariate în tot județul.

O femeie de 51 de ani a ajuns la spital cu răni grave la cap după ce o creangă i-a căzut în cap în Stațiunea Lacu Sărat. În cursul nopții, femeia a decedat. Și soțul femeii a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doar pentru zgârieturi. O altă femeie a ajuns la spital cu fractură de șold și de antebraț după ce a fost surprinsă de furtună pe o căpiță de fân, undeva în județ, căzând de la trei-patru metri înălțime. Un alt bărbat, tot din județ, a fost rănit ușor la cap de niște țigle care au zburat de pe casă.

În municipiu, un acoperiș de la un balcon a fost smuls de vânt și aruncat peste o mașină. Din fericire, niciunul dintre șoferii surprinși de copacii căzuți pe mașini nu au fost răniți.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati