Premierul Sorin Grindeanu vizitează mâine Brăila

* El va fi însoțit de viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, de ministrul Economiei, Mihail Tudose, și de ministrul Agriculturii, Petre Daea *

Premierul Sorin Grindeanu se va afla mâine, într-o vizită de lucru, în județul Brăila, împreună cu viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Economiei, Mihail Tudose, și ministrul Agriculturii, Petre Daea. Programul oficial va include o întâlnire cu reprezentanții autorităţilor locale, ai oamenilor de afaceri și ai agricultorilor din Brăila, care va avea loc la Consiliul Județean, vizite la SC Yazaki Brăila și SC Promex SA și o conferintă de presă.

Primul punct pe ordinea de zi va fi o întâlnire cu autoritățile locale și cu mediul de afaceri la Sala Mare a Palatului Administrativ, începând cu ora 09:00, urmând ca reprezentanții autorităților locale să rămână în sală pentru o discuție cu ministrul Dezvoltării, în vreme ce agricultorii vor avea o întrevedere cu ministrul de resort la Palatul Agriculturii. În acest timp, primul-ministru va vizita fabricile Yazaki și Promex.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati