Preşedintele CJ Brăila: Dacă “Rocreativ” continuă să meargă prost, va fi desființată

* În cazul în care se va ajunge la desființarea societății, de promovarea turismului se va ocupa un segment care va fi înființat în cadrul Compartimentului de Administrare a Patrimoniului Public *

Dacă cifrele de la “Rocreativ”, societatea Consiliului Județean Brăila care ar trebui să se ocupe de promovarea turismului local, continuă să arate prost, atunci președintele CJ, Iulian Chiriac, va propune desființarea acesteia. Anunțul a fost făcut chiar de șeful județului, care a explicat că i-a solicitat directorului acestei societăți, Reliana Bogdan, să convoace de urgenţă Adunarea Generală a Acţionarilor societății, pentru a se discuta despre viitorul unității, care nu mai poate continua în modul lipsit de rezultate de până acum.

“I-am cerut doamnei Reliana, de urgență, să convoace AGA, cu două aspecte: la ultimul AGA trebuia să depună un raport de eficientizare al activității, pe care nu l-a… în fine… și propunere, dacă mergem sau nu mai departe cu această societate. În momentul de față, la acest AGA, dacă cifrele contabile nu sunt în regulă pentru o societate comercială, eu personal voi propune închiderea acestei societăți. Să vedem și cum va ieși votul celorlalți consilieri judeteni”, a declarat Iulian Chiriac.

Acesta a adăugat că, dacă se va ajunge la desființarea acestei societăți, de promovarea turismului se va ocupa un segment care va fi înființat în cadrul Compartimentului de Administrare a Patrimoniului Public. “Nu trebuie lăsat turismul de izbeliște. Vreau să adunăm tot ce înseamnă structură privată în turism și să lucrăm efectiv pe partea de promovare, pentru că CJ nu poate face investiții. Noi trebuie să ajutăm partea privată [ca] să se dezvolte partea de turism, să fim mai cunoscuți în țară și în străinătate. Până la jumătatea lui martie se va lua o decizie într-un sens sau altul”, a afirmat preşedintele CJ Brăila.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati