Președintele CJ Galați așteaptă propuneri pentru finanțarea sportului!

 

Anul acesta, ședința de buget a Consiliului Județean a generat o serie de polemici. Câțiva consilieri județeni au solicitat ca instituția să susțină financiar sportul în județ.

Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a declarat la Realitatea Tv Galați – Brăila că la rectificarea bugetară din august dorește să prevadă în bugetul consiliului sume pentru susținerea sportului gălățean: „am cerut colegilor să ia regulamente de la alte consilii județene din țară, să căutăm exemple de bună practică. Eu nu mă pricep la sport. Aș vrea să avem niște criterii clare de alocare a sumelor astfel încât să nu nedreptatim pe nimeni (…). Avem fotbal, avem handbal dar avem și haltere la Piscu, și ați văzut ce performanțe au înregistrat la campionatele europene. Avem box la Pechea sau judoka la Tg Bujor (…) Îmi doresc să avem un regulament pe care să-l punem în dezbatere publică astfel încât să nu se creeze discuții”.

Costel Fotea a atras atenția consilierilor gălățeni că au promis că vor veni cu propuneri pentru întocmirea acestui regulament , dar, până în momentul de față, nimeni nu a venit cu nicio propunere: „Nu le știu pe toate, dar mă bucur că în jurul meu am strâns oameni specializați, care mă consiliază bine (…) La aprobarea bugetului, toată lumea și-a dat cu părerea, întrebând de ce nu s-au alocat bani pentru sport. Toți și-au luat angajamentul că vor veni cu propuneri pentru a avea niște criterii de alocare foarte clare. Au trecut două, trei luni de atunci și nimeni nu a mai venit cu nicio propunere ”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati