Preşedintele CJ Galaţi: Le cer tinerilor să nu mai stea pe margine, să se implice şi să ia decizii

* Apelul a fost lansat la un eveniment de promovare a Programului Start-up Nation Romania, care le oferă tinerilor finanţări nerambursabile pentru a dezvolta afaceri *

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a încurajat tinerii să se implice în afaceri și să constribuie astfel la dezvoltarea economică. Șeful județului a lansat acest apel în cadrul evenimentului de promovare a Programului Start-up Nation Romania, care a avut loc luni la Universitatea “Dunărea de Jos”.

“Acest program se pliază foarte bine Galaţiului. În fiecare an, peste 3.000 de tineri specialişti termină facultatea la cele două universităţi din Galaţi. Le cer tinerilor să nu mai stea pe margine, să se implice şi să ia decizii. Vă rog să credeţi în acest program, să credeţi că veţi deveni antreprenori, oameni de afaceri şi veţi avea ceva de spus în viaţa economică a Galaţiului şi chiar la nivel naţional. Mult succes celor care vor aplica pentru acest program!”, a declarat Costel Fotea, preşedinte CJ Galaţi.

Programul Start-up Nation Romania oferă finanțări nerambursabile de până la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro) pentru firme deschise după 30 ianuarie 2017.

La evenimentul de luni, de prezentare a programului, au fost prezenţi Adrian Mlădinoiu – secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Harry Ilan Laufer – secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Marius Humelnicu – city manager Primăria municipiului Galați, Marian Filimon – președintele Federației Patronale a IMM-urilor din Regiunea 2 Sud-Est, prof. univ. dr. Liliana Mihaela Moga – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati