Primăria a lansat aplicația mobilă Galați City App

* Aplicația, care are și o componentă interactivă ce le permite cetățenilor să facă sesizări către Primărie, a fost realizată de Eventya Co SRL la prețul de 58.300 lei, fără TVA *

Primăria Galați a lansat, miercuri, aplicația mobilă Galați City App destinată locuitorilor și vizitatorilor orașului, a anunțat municipalitatea. “Aplicația este deservită de website-ul cu același nume și conține informații despre cele mai importante obiective turistice din oraș, instituții de cultură, muzee, parcuri, dar și locuri de cazare, masă și agrement. Cu ajutorul aplicației, gălățenii și vizitatorii orașului vor avea agenda evenimentelor pe telefonul propriu. Aplicația este disponibilă în limbile română și engleză și poate fi descărcată de către utilizatorii Android și iOS, de pe platformele Google Play și App Store”, a comunicat Biroul de Presă al Primăriei.

Astăzi, în cadrul evenimentului de lansare, primarul Ionuț Pucheanu i-a invitat să se înscrie în aplicație pe toți operatorii de cazare și masă care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă gălățenilor și turiștilor.

Tot prin intermediul aplicației, accesând modulul „Raportări și incidente”, gălățenii pot trimite sesizările lor direct către Primăria Galați. Raportările se vor putea efectua doar prin autentificarea pe baza adresei de email și a numărului de telefon.

Dezvoltarea platformei digitale Galați City App este încă un pas demarat de Primăria Galați pentru includerea municipiului pe harta orașelor deștepte (smart city) din România.

Identitatea vizuală a logo-ului Galați City App se bazează pe Manualul de brand al Municipiului Galați inițiat de Primărie în anul 2017.

Galați City App este construită pe platforma Eventya, startup-ul românesc cu același nume care s-a dedicat implementării unui sistem flexibil de comunicare între organizații și comunitățile lor. Achiziția ”Modulului de Comunicare și Informare publică (Eventya Open City) și a Ghidului Turistic Digital, pe baza platformei Eventya” a avut ca ofertant Eventya Co SRL, cu oferta financiară 58.300 lei, fără TVA, suma ce se achită de către beneficiar timp de 12 luni.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati