Primăria Brăila va reabilita străzile cu propria Divizie de Reparații Stradale

* Divizia are zece utilaje, angajați, iar după ședința Consiliului Local de luna aceasta va putea demara lucrările propriu-zise de refacere a străzilor din municipiu *

În scurt timp, Primăria Brăila va putea interveni singură la diverse lucrări stradale, fără să mai aștepte licitații și diverse firme. Divizia de Reparații Stradale a municipalității a primit cele zece utilaje necesare pentru efectuarea de lucrări de urgență sau de mică anvergură și, conform informațiilor oferite de conducerea Primăriei, va intra în curând pe teren.

”Au fost livrate toate utilajele pentru Divizia de Asfaltare a Primăriei Municipiului Brăila. Au fost angajați inginerul șef, tehnicianul, dar și muncitori. Urmează ca la ședința CLM Brăila din luna iulie să fie aprobate tarifele pentru asfaltări și organizată licitația pentru borduri și mixtură asfaltică. Astfel, și Divizia Primăriei va putea intra pe realizarea lucrărilor de care avem nevoie în municipiul Brăila. Cel mai important lucru este că au fost livrate absolut toate utilajele pe care noi le-am prevăzut la momentul acela”, a explicat edilul șef, Marian Dragomir.

Divizia este dotată cu un autogreder, un rulou compactor, o mașină de frezat asfalt, o mașină de repartizare a mixturii asfaltice, un utilaj pentru amorsare, un vibrocompactor, un buldoexcavator, un miniîncărcător frontal, o talpă compactoare și o autobasculantă.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati