Primele două troleibuze Skoda au ieşit pe poarta fabricii din Cehia şi vor sosi luni la Galaţi

* Celelalte 12 troleibuze sunt aşteptate până la începutul lunii decembrie *

“Joi, 2 noiembrie 2017, primele două troleibuze, dintr-un total de 14, au plecat din Pilsen, Cehia, de la fabrica Skoda Electric a.s. și vor ajunge în Galați luni, 6 noiembrie. Troleibuzele nu vor intra imediat pe trasee pentru că urmează o etapă firească în care acestea vor fi omologate, apoi vor fi adaptate echipamentele electrice la rețeaua din Galați. Tot luni, 6 noiembrie 2017, va sosi și o echipă de specialiști din Cehia. Aceștia vor testa troleibuzele fără pasageri pe rețeaua locală, pentru a regla parametrii tehnici. După finalizarea testelor se va face recepția și transferul de proprietate, iar apoi troleibuzele vor intra pe trasee”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Conform calendarului de livrare actualizat furnizat de partenerul ceh, în fiecare săptămână a lunii noiembrie vor sosi loturi a câte trei troleibuze, astfel încât toate cele 14 troleibuze să fie livrate la Galaţi până la începutul lunii decembrie.

Contractul de fabricare a celor 14 troleibuze a fost semnat pe 16 martie 2017 şi are o valoare 5.567.784,07 euro, preţ care include consumabilele şi piesele de schimb pentru 36 de luni, perioada de garanţie.

troleibuz 2

Jpeg

Jpeg

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati