Primul Club al Festivalurilor înființat la Galați

Ultimele manifestări culturale și artistice din Galați au demonstrat încă o dată, prin sălile arhipline de spectatori, preferința unui anumit segment de public gălățean pentru manifestări culturale de calitate. Festivalul de comedie “Fani Tardini” unicul din țară cu acest format ajuns la a XXIX -a ediție, Festivalul Internațional “Leonard” ajuns la a XIV-a ediție sunt evenimentele lunilor octombrie și noiembrie, care pun orașul Galați pe harta evenimentelor culturale marcante din România. Toate aceste evenimente marcante sunt susținute și de administrația locală dar și de câteva companii private prin diferitele acțiuni de sponsorizare oferite instituțiilor culturale de implicate. Însă, pentru prima dată, a fost lansat un program care să susțină și să încurajeze la aceste manifestări – participanții pasivi spectatorii.

Astfel, a luat ființă conceptul de “Club al Festivalurilor “ care se adresează iubitorilor de artă și cultură din Galați. Înființat la initiativa unui grup de firme care, de peste 25 de ani, susține constant evenimentele de artă și cultură, acest club este unicul de acest gen din Galați.

Lansat cu ocazia Festivalului de comedie “Fani Tardini”, clubul a atras membri din sfera intelectualilor, profesiilor liberale, studenților, artiștilor – toți uniți prin pasiuni comune: teatrul, muzica, arta în orice formă de manifestare.

Sub umbrela acestui Club – membrii sunt stimulați să fie prezenți, să se implice alături de comunitatea de artiști prin diferite campanii, avantaje și facilități oferite de grupul de firme în parteneriat cu organizatorii de evenimente.

Activând în domeniul turismului, hotelăriei, restaurației dar și în domeniul organizării de evenimente, grupul de firme fondator s-a remarcat în cei 27 de ani pe piața locală ca fiind o școală de profesioniști în domeniul forței de muncă de specialitate, un operator economic cu intensă implicare socială și un mare susținător al proiectelor culturale gălățene.

Cu un management cu viziune pe termen lung, grupul de firme își dorește să încurajeze și să susțină acțiunile locale de artă și cultură astfel încât impactul acestora să devină național.

“Gălățenii au devenit din ce în ce mai exigenți față de prestatori, fie ei furnizori de servicii, divertisment, artă sau cultură. Majoritatea au călătorit, au experimentat și în afara granițelor, au repere și sisteme de referință concrete. Am putea spune că asistăm la o maturizare a acestui segment de public – consumator de servicii complexe și în consecință dorim să le oferim un nivel de interacțiune activ, încercând chiar să le depășim așteptările.” A declarat reprezentantul top managementului grupului de firme fondator al Clubului FestivalurilorGaltour & Dunărea.

Accesul în Clubul Festivalurilor se face pe baza de card onorific de membru, care este activat la cererea expresă a posesorului. În baza acestui card – membrii vor accesa primele beneficii în cadrul Festivalului “Leonard” însă, va fi valabil și în afara perioadei festivalurilor, oferind facilități la achiziția de servicii la cele două hoteluri ultracentrale – Danube Stars și Galați Centrum, în restaurantele: Blue Sun, Rapsodia și First Club, precum și în cadrul agenției de turism Galtour.

Cei interesaţi, care nu au avut oportunitatea de a fi invitați direct pentru a deveni membri, însă care împărtașesc aceleași valori privind susținerea actului artistic și cultural în Galați se pot încrie în club prin solicitarea unui card de membru accesând website-ul www.galtour-dunarea.ro și completând formularul de înscriere sau pe facebook la galtour-dunarea unde vor primi detalii privind modalitatea de a intra în posesia cardului de membru.

Clubul Festivalurilor își va mări constant oferta de avantaje precum și lista de parteneri – furnizori de servicii pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor membrilor săi.”– a mai declarat reprezentantul grupului de firme fondator.

bmd

bmd

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati