Prinși în timp ce aruncau gunoaie pe domeniul public. Poliţia Locală a depistat şi recidivişti – VIDEO

* În patru zile, opt brăileni au primit amenzi în valoare totală de peste 3.000 de lei *

Poliţia Locală Brăila continuă campania de sancţionare a cetăţenilor care aruncă gunoiul la întâmplare. Numai în patru zile, poliţiştii locali au aplicat amenzi însumând peste 3.000 de lei. “În perioada 16-19 februarie 2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curăţeniei pe domeniul public al municipiului Brăila. Astfel, 8 persoane, dintre care șase bărbaţi și două femei, cu vârste cuprinse între 17 și 61 de ani, au fost amendate pentru că au aruncat deșeuri menajere sau inerte pe domeniul public. (…) În total, în perioada 16-19 februarie 2018, valoarea amenzilor aplicate conform prevederilor legale în vigoare s-a ridicat la suma de 3.050 lei”, a comunicat Poliţia Locală Brăila.

Printre persoanele amendate se numără un bărbat în vârstă de 61 de ani și un tânăr în vârstă de 17 ani, care au fost prinși de polițiștii locali în timp ce descărcau deșeuri inerte, dintr-o autoutilitară, pe strada Mare şi au fost amendaţi cu 500, respectiv 300 de lei.

Între cei amendaţi se numără deja şi recidivişti. “O femeie în vârstă de 40 de ani a fost sancţionată contravențional cu suma de 1.000 de lei, după ce a fost prinsă în timp ce arunca câteva sacoșe cu gunoi menajer pe strada I. L. Caragiale, lângă fostul Cinematograf de vară situat la intersecția cu Calea Galați. Femeia nu este la prima contravenție de acest gen, ea fiind amendată în mai multe rânduri de către polițiștii locali pentru depozitarea gunoiului în zona respectivă”, a informat Poliţia Locală Brăila.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati