PROGRAMUL de vizitare a muzeelor gălăţene şi TRASEELE de autobuz în Noaptea Muzeelor

* Pentru a facilita accesul vizitatorilor la muzee, municipalitatea a decis să prelungească programul de transport în comun pe anumite trasee în noaptea de sâmbătă spre duminică *

AFISGălăţenii sunt aşteptaţi la muzeele din oraş în noaptea de 20 spre 21 mai, atunci când se desfăşoară evenimentul Noaptea Muzeelor. Iată care este programul de vizitare pentru această noapte, aşa cum a fost el comunicat de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.

MUZEUL ISTORIEI, CULTURII ȘI SPIRITUALITĂȚII CREȘTINE DE LA DUNĂREA DE JOS 18.00 – 01:00

CENTRUL CULTURAL ”DUNĂREA DE JOS” 17.00 – 01.00

COMPLEXUL MUZEAL DE ȘTIINȚELE NATURII ”RĂSVAN ANGHELUȚĂ” 18.00 – 02.00

MUZEUL DE ARTĂ VIZUALĂ 19.00 – 00.30

MUZEUL DE ISTORIE ”PAUL PĂLTÂNEA” 18.00 – 00.00

Autobuzele Transurb, mobilizate în Noaptea Muzeelor

Pentru Noaptea Muzeelor s-a decis prelungirea după ora 22:30 a programului de circulaţie al autobuzelor de pe anumite trasee. Este vorba despre liniile 16, 11 , 15, 19, 26, 102 şi 104, care vor circula pe rutele pe care se află instituţiile de cultură deschise în Noaptea Muzeelor. Numărul autobuzelor puse la dispoziţie şi  frecvenţa cu care vor circula sunt trecute în câteva pliante pe care gălăţenii le pot găsi şi la instituţiile muzeale. În pliantele care au fost distribuite şi în şcolile gălăţene se află şi expoziţiile ce pot fi vizitate, dar şi hărţi cu locurile în care se află instituţiile de cultură.

Citeşte şi:

Noaptea Muzeelor, în weekend, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati