Protest spontan la Agenţia de Mediu de la Galaţi. Oamenii au întrerupt lucrul din cauza lefurilor mici

* Ieri, şi angajaţii CSM Dunărea Galaţi, cei ai DJST Galaţi şi cei ai Casei de Cultură a Sindicatelor au fost în grevă japoneză, nemulţumiţi de nivelul scăzut al salariilor *

apm galati27 dintre cei 45 de angajaţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Galaţi au întrerupt spontan lucrul, astăzi, timp de o oră, în semn de protest faţă de nivelul scăzut al salariilor pe care le primesc, oamenii ieşind în faţa sediului. Totuşi, activitatea instituţiei nu a fost perturbată.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de salariile mai mici decât ale celorlalte categorii de funcţionari publici, angajaţii APM Galaţi cerând aplicarea imediată a Legii unitare de salarizare. Potrivit salariaţilor APM, un angajat pe post de asistent sau referent primeşte salariul minim pe economie, în timp ce un consilier superior cu vechime câştigă lunar circa 2.000 de lei.

Şi alţi angajaţi din sistemul de stat de la Galaţi sunt nemulţumiţi de salariile mici. Este vorba despre salariaţii clubului sportiv CSM Dunărea Galaţi, cei ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi cei ai Casei de Cultură a Sindicatelor, care, luni, s-au aflat în grevă japoneză. Salariaţii, care sunt finanţaţi de Ministerul Tineretului şi Sportului cer majorări salariale, în caz contrar fiind decişi să continue seria acţiunilor de protest.

1944 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati