Protestele continuă la Ambulanţă

* Sindicaliştii vor mai multe ambulanţe noi şi un personal mai numeros şi nu sunt de acord cu transferul contribuţiilor de la angajator la angajat şi nici cu reducerea sporurilor *

Angajaţii din cadrul tuturor serviciilor de ambulanţă din ţară protestează din nou. De data asta nu mai este vorba despre un miting de protest cum s-a întâmplat săptămâna trecută. Preşedintele sindicatului Ambulanţa Galaţi, Constantin Şandru, a precizat că astăzi angajaţii gălăţeni din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă poartă banderole albe în piept şi au  pus pe geamurile ambulanţelor un afiş pe care scrie “protest naţional” şi un altul cu principalele revendicări.

Sindicaliştii de la Ambulanţă vor să fie dotaţi cu mai multe ambulanţe noi, nu sunt de acord cu transferul contribuţiilor asigurărilor de sănătate de la angajator la angajat, nu sunt de acord cu micşorarea sporurilor şi, nu în ultimul rând, susţin că sub prea puţini, deficitul este de 40% la nivelul serviciilor din toată ţara, aşa că vor să se mai facă angajări.

Dacă negocierile duse la Bucureşti între Ministerul Sănătăţii, Guvern şi sindicatele din sănătate vor eşua, atunci pe data de 11 octombrie va avea loc un marş naţional de protest, în Capitală.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati