Proxeneţi reţinuţi: Cucereau femei, inclusiv minore, şi le convingeau să se prostitueze

* Dintre cele cinci persoane aduse la audieri, patru au fost reţinute şi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar a cincea este minoră *

Au sedus mai multe femei şi apoi le-au determinat să practice prostituţia. Este vorba de un grup de proxeneţi destructurat de oamenii legii. “La data de 29 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Galați, ocazie cu care au fost identificate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, despre care existau informații că ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2016-2017, bărbații ar fi determinat prin metoda lover boy mai multe femei, dintre care și cinci minore de 15 și 16 ani, să practice prostituția. Din activitatea infracţională, bărbații ar fi obţinut peste 30.000 de lei”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Poliţiştii au pus în executare cinci mandate de aducere şi, după audieri, au reţinut patru persoane. Acestea urmează să fie prezentate astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism. Față de a cincea persoană urmează să fie efectuate verificări pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Oamenii legii continuă ancheta în cauză.

14079 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati