Pucheanu comandă audit la Primărie, după mandatul administraţiei Stan

* Edilul-şef vrea să apeleze la o firmă independentă de audit şi va face publice concluziile *

Noul primar al municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, va comanda un audit la Primărie referitor la mandatul vechii administraţii, conduse de Marius Stan, aşa cum a promis în campania electorală dinaintea alegerilor locale din 5 iunie. Edilul-şef a făcut anunţul în studioul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, în ediţia de luni seară. Pucheanu a spus că va apela la un audit extern, însă nu la firma cu care Primăria Galaţi a lucrat în mandatul 2012-2016. Primarul a ţinut să precizeze că a învăţat din greşelile predecesorului său şi că va pune integral la dispoziţia presei rezultatul auditului.

Referindu-se strict la Marius Stan, edilul-şef a spus că mandatul de primar l-a schimbat radical pe acesta. “Ne vedem foarte rar şi cred că mai bine aşa. Nu mai e nici pe departe Marius Stan, cel pe care l-am cunoscut acum patru ani. Sper ca vârsta pe care o are să-l ajute să înţeleagă că în viaţa fiecăruia există suişuri şi coborâşuri, că nu a fost un complot internaţional împotriva sa. Îi este greu să înţeleagă că nu a fost nici pe departe vreun primar iubit sau care a realizat ceea ce nu a mai realizat nimeni la Galaţi”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Edilul-şef şi-a exprimat dorinţa ca în relaţia de comunicare dintre el şi Marius Stan să se păstreze “bunul simţ şi limita celor şapte ani de acasă”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati