Pucheanu comandă audit la Primărie, după mandatul administraţiei Stan

* Edilul-şef vrea să apeleze la o firmă independentă de audit şi va face publice concluziile *

Noul primar al municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, va comanda un audit la Primărie referitor la mandatul vechii administraţii, conduse de Marius Stan, aşa cum a promis în campania electorală dinaintea alegerilor locale din 5 iunie. Edilul-şef a făcut anunţul în studioul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, în ediţia de luni seară. Pucheanu a spus că va apela la un audit extern, însă nu la firma cu care Primăria Galaţi a lucrat în mandatul 2012-2016. Primarul a ţinut să precizeze că a învăţat din greşelile predecesorului său şi că va pune integral la dispoziţia presei rezultatul auditului.

Referindu-se strict la Marius Stan, edilul-şef a spus că mandatul de primar l-a schimbat radical pe acesta. “Ne vedem foarte rar şi cred că mai bine aşa. Nu mai e nici pe departe Marius Stan, cel pe care l-am cunoscut acum patru ani. Sper ca vârsta pe care o are să-l ajute să înţeleagă că în viaţa fiecăruia există suişuri şi coborâşuri, că nu a fost un complot internaţional împotriva sa. Îi este greu să înţeleagă că nu a fost nici pe departe vreun primar iubit sau care a realizat ceea ce nu a mai realizat nimeni la Galaţi”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Edilul-şef şi-a exprimat dorinţa ca în relaţia de comunicare dintre el şi Marius Stan să se păstreze “bunul simţ şi limita celor şapte ani de acasă”.

4092 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati