PUZ-ul zonei CNMK din Țiglina I, în consultare publică până vineri

* Cetățenii pot trimite sugestiile lor pe email sau le pot lăsa la registratura Primăriei *

Municipalitatea derulează procedura de informare și consultare publică cu privire la Planul Urbanistic Zonal aferent cartierului Țiglina I, zona Colegiului Național “Mihail Kogălniceanu”. Cetățenii își pot spune punctul de vedere pe marginea acestui subiect până la sfârșitul acestei săptămâni.

“Primăria municipiului Galați anunță că în vederea elaborării propunerilor privind realizarea documentației de urbanism ”PUZ – TIGLINA I, SISTEMATIZARE ZONA COLEGIULUI NAŢIONAL MIHAIL KOGĂLNICEANU” se desfășoară procedura de informare și consultare a publicului până pe data de 19.10.2018. Consultarea documentaţiei se poate face la sediul instituției din str. Domnească nr. 54, la etajul 1, până pe data de 19.10.2018 sau pe site-ul Primăriei municipiului Galați – www.primariagalati.ro“, a anunțat municipalitatea.

Conform aceleiași surse, întâlnirea cu elaboratorii documentaţiei de urbanism va avea loc în zilele de 17 și 18 octombrie, în intervalele orare 10:30-12:30 şi 14:30-16:30, la sediul Primăriei din Domnească 54, la etajul 1. “În cadrul acestui demers Instituţia Arhitect Şef din cadrul Primăriei municipiului Galaţi a organizat și un grup consultativ în vederea estimării impactului propunerilor PUZ, fiind invitați reprezentanți din partea următoarelor instituții: Agenția pentru Protecția Mediului Galați, Inspectoratul Școlar Galați, Direcția de Sănătate Publică Galați, Consiliul Județean Galați, Asociațiile de proprietari nr. 202, 204, 206, 207, 208, 221, Ordinul Arhitecților din România – Filiala Dunărea de Jos Galați, Inspectoratul de Poliție al Județului Galați – Poliția municipiului Galați, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Galați, Comisiile de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Galați, Direcția Dezvoltare Infrastructură și Lucrări Publice și Direcția de Servicii Comunitare de Utilități Publice”, a informat Primăria.

Cei care au sugestii sau observații pe marginea Planului Urbanistic Zonal din zona amintită le pot fi transmite pe email la arhitectsef@primariagalati.ro sau la registratura generală a Primăriei municipiului Galați din Domnească 54.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati